Wie zijn wij

Deze website is onderdeel van Visser en Van Dam, adviseurs in omgevingsrecht. Als ruimtelijk adviesbureau bieden wij (juridische) ondersteuning op het gebied van ruimtelijke ordening zowel voor particulieren als bedrijven. Wij zijn een groeiend bedrijf en op dit moment 6 man/vrouw sterk. Door de kleine omvang kunnen wij persoonlijk contact bieden en dat vinden wij belangrijk.

Waarom hebben wij deze website online als we al een bedrijfswebsite hebben zult u misschien denken? Dat komt omdat de wereld van de ruimtelijke ordening voor veel mensen onbekend is. Onze eigen ervaring is dat veel mensen niet weten wat een bestemmingsplan is, laat staan wanneer een omgevingsvergunning moet worden aangevraagd! (We kunnen het ons ook heel goed voorstellen dat het u ook niets interesseert) Maar soms heeft u er toch mee te maken. En dan zijn wij er om te helpen. U kunt alles aan ons uitbesteden, zodat u zich kunt richten op het dromen.

Deze website biedt in een notendop – en met redelijk begrijpelijke taal – inzicht in wat u nodig heeft wanneer u iets wilt dat niet past in het bestemmingsplan. Maar nog belangrijker: wat wij u kunnen bieden en tegen welke prijs. Want dat is uiteindelijk niet onbelangrijk. Transparantie en helderheid vinden wij belangrijk en dat kunt u van ons krijgen.

Wij willen u graag helpen! Met een druk op de knop heeft u contact of een offerte.

VACATURE

Sinds kort hebben wij een vacature! Kijk snel of jij ons team kan komen versterken.