Hoe werken wij?

Wanneer u bij ons een offerte opvraagt voor een van de producten via het contactformulier dan gaan wij als volgt te werk. Het opvragen van een offerte kost u niets en verplicht u tot niets.

Bevestiging verzoek

Nadat u via het offerteformulier een verzoek om offerte heeft gedaan krijgt u een bevestiging van uw verzoek in uw e-mail account. U heeft dan dus nog geen officiële offerte binnen.

Beoordeling haalbaarheid

Wij gaan uw verzoek vervolgens beoordelen op volledigheid en haalbaarheid. Transparantie en helderheid staan bij ons hoog in het vaandel, daarom willen wij u onze diensten alleen aanbieden wanneer het plan ook realistisch is.

Wanneer u iets wilt waarvan wij inschatten dat het onhaalbaar is, dan zullen wij u dit laten weten en kan het zijn dat wij u geen offerte uitbrengen.

Voor grotere plannen zal maatwerk geleverd moeten worden om kwaliteit te kunnen bieden. Dit is een reden waarom grootschalige ontwikkelingen niet in onze productenlijst is opgenomen. Denk aan een nieuw bedrijventerrein of een windmolenpark. Hiervoor kunnen wij u wel onze diensten aanbieden!

Ook kan het zijn dat wij meer informatie van u nodig hebben, hierover zullen wij dan contact met u opnemen.

Binnen 48 uur reactie

Zo snel mogelijk – binnen 48 uur – hebben wij contact met u opgenomen. U heeft dan of een offerte van ons binnen waarin ook rekening wordt gehouden met eventueel noodzakelijke onderzoeken, of wij hebben contact met u opgenomen.

Momenteel is het bij ons erg druk, wij hopen op uw begrip als het iets langer duurt voordat u een offerte ontvangt.


Offerte

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen. De hieronder aangegeven prijzen zijn exclusief BTW.

Wegens grote drukte is het op dit moment niet mogelijk om een offerte van ons te ontvangen. Excuses voor het ongemak!


    klik hier voor onze algemene voorwaarden